Sjuuk!! =(

Jäkla skit!! När man vaknar på morgonen mår man piss! Hostar och feber och superförkyld!
Orkar inte blogga idag! Hoppas att ni mår bättre än mig ialla fall!!

Kram!! <3

Minigolf!! =) <3

Idag vaknade jag vid halv åtta och då gick jag upp och duschade, sedan gick jag ner och  åt frukost samtidigt som jag tittade på tv, sommarmorgon. Och nu sitter jag här och bloggar. När klockan slår halv tolv är det dags att cykla till minigolfen där jag ska träffa mina ABV!! Sakanr dom sååå mycket!! Men kommer träffa dom snart!
Det blir inte mycket till inlägg idag, men men!!

Kram!!

Reeegn!! =(

Idag väckte mamma mig halv 11, hon tyckte inte att jag behövde sova nå mera!!  =/ 
När jag hade ätit frukost ringde jag kusinen och vi pratade om att åka till badet... Såklart  så var det stängt... och innan vi började cykla hemåt så började det att regna !  Vääärsta oturen!!  Men när det lugnat ner sig så cyklade vi till bengaan och kollade om det vbar öppet.. men såklart så var det stängt där också!! Då cyklade vi till bowlinghallen men.. STÄNGT där ocksåå!! Då blev vi trötta på att cykla runt och bestämde oss för att åka till mackedonkan för att käka en glass. Har bilder på det, kommer senare.
När vi kom hem till mig så spelade vi Wii och bloggade lite. Det var så varmt inne så vi gick ut och spela fotboll i regnet... Man blidde lite blöt men det får man tåla.   Idag skulle kusinerna och deras familj äta hos oss och nu har vi ätit, tittat på sommarkrysset och nu spelar vi Wii och bloggar. <3
Ha det så bra!

Kram!! <3



Det är jag på Liseberg, jag vann en anka, den var söt och den hade en piratmössa!  
Mjuk och gosig också!   =)) <33


Midsommar!!!

Hejhej på er!
Idag är det midsommar är det inte härligt? Jag börjar min dag med att äta frukost och sedan var det bara att fixa sig, så nu sitter jag här och bloggar =). Egentligen ska jag städa mitt rum nu för det ligger kläder öveeeeerallt. Nästan i alla fall! Jag läste precis en rolig historia om Norrmän! Här kommer den:

En norrman köpte sig en ny bil. Efter ett par dagar kom han tillbaka.
- Nu vill jag ha en ny bil, för växellådan har pajat.
- Javisst, sa bilförsäljaren.
Efter ett par dagar kom norrmannen tillbaka igen.
- Nu vill jag ha en ny bil där växellådan håller, för nu är den pajj igen.
- Men hur kör ni egentligen?
- Jo, först lägger jag i ettan och kör upp till 30 km/tim. Sedan lägger jag i tvåan och kör upp till 50km/tim. Sedan lägger jag i trean och kör upp till 70km/tim. Sedan lägger jag i fyran och kör upp till 100km/tim. Till sist lägger jag i racerväxeln, den som är märkt med ett R.


Fattade ni? Ialla fal gjorde jag det och skrattade... =)
Mamma kom precis in med jordgubbar och smultron som vi själva har odlat, det var mumsigt!  <3
Näe, nu måste jag städa så ska jag gå till mina kusiner sen och efter en stund där blir det nog baldershage om det är fint väder =)

Nu sitter jag hemma hos mina kusiner och bloggar medans hon sitter och kollar på fotboll (du vet... sporttönt  ;)  ). Ialla fall så satt jag och gjorde en bild av några av hennes bilder. Den kommer här!!


Snygg va? Tyvärr så va det den ända bilden som var bra på mig!! Sedan hade hon en på Nasse som jag tyckte var söt! Den andra hade hon tagit med sin kamera, och jag har ingen aning om var!!
Jag kom hem från Baldershage innan. Precis när vi skulle gå så började det spöregna! Kanske inte det bästa midsommarvädret men som ni vet så efter regn kommer solen och sån tur vi hade så kom solen till just oss! När vi kom dit skulle dom börja att hissa midsommarstången och vips så var den uppe!
 
Sen blev det daimtårta och festis! Gottgott! Ja, sedan var det fina vädret inte så fint nå längre för då började det bli kallt och duggregna!!  =(     Sen gick vi hem och just nu står det   2-0 till Italien! BUU! sverige suger på fotboll!
Bilder neråt!

Kram!!



                 1                           2                           3                                4

                  Vår förrätt!
1.  Ägg, kalvsylta och lax.
2.  Olika sillsorter.   Yuäk!
                 Vår varmrätt!
3.  Korv och köttbullar
4. Det var min tallrik, köttbullar nypotatis och rödbetssallad, och ett glas coca cola så klart

Efter förrätten så gick jag och kusinerna  ut och spelade utebandy :) Det var kul tills det började regna och åska och sen kom blixten så vi gick in och åt varmrätten och efter maten blev det smågrodorna-dansen för att vi skulle få spela Wii sports. Videon kommer senare. Men fotot kommer här!


Vi spelade golf, tennis och baseball.
Kulkul!

Efter ett tag så blev det efterrätt!
Jordgubbar, socker och mjölk!  Mumsmums!!
När jag ätit klart så blev det film med andra kusinen. Titanic!
Den är grymt bra även om jag bara fick se lite mer än halva, ( jag har sett den innan ) för att vi skulle gå hem. Vi bor bara 200 meter ifrån varanndra.

Min klocka, den stog på 2:02. Jag var supertrött och somnade direkt!


Arash!

Ja, Arash ESC-låt, "You are always on my mind, always in my heart, I wanna hear you..."  ja, och du kan väl resten, har fastnat i mitt huvud. Den är sådär bra men det är en låt som sätter sig, om ni fattar vad jag menar =)  
Arash

Jaja, nu måste jag hoppa in i duschen innan allt på tvn börjar! Är redan trött vet inte om jag orkar va vaken sen, blir kanske en tidig kväll om man har otur =p

Just nu kom den /\ låten på radion så nu satte den sig ännu bättre =p
                            |
                            |
                            |

Vi hörs i morgon och jag skriver om min midsommaaaaar!


Kramar!

Tröökigt!

Buhuu! Vad tråkigt man kan ha det då! Det ända man sitter och gör är att spela nåt på datan eller dras framför tvn =( Jag har inte gjort något annat hela dan =/   Väntar bara på att man ska få lite pannkisar i maggen! Börjar bli lite hungrig faktiskt, fast de är inge ovanligt... =P   
Här kommer en bild på mig! (Även om det inte passar till texten =p)


P.S  Jag vet att det är samma bild som där   <------

Liseberg!!

Igår åkte jag till Liseberg med några kompisar. Vi åkte dit med en förening som fixade så att man kunde åka dit. Vi åkte buss upp i tre och en halv timme! Det var trååkigt! När vi kom fram köpte vi åkband och det första vi åkte var Lisebergbanan. Sedan var det Kanonen och Kållorado, andra gången jag åkte Kållorado fick jag en vattenstråle rakt bakom örat så mitt hår blev jätteblött! Den gången blev den som inte var rolig! Efter det så åt vi på Comics, jag åt en kycklingtallrik med pommes. Sedan åkte vi Uppswinget och Flume-Ride, I Flume-Ride blev jag superblööt! Jag åkte också SpinRock eller som den heter på Bonnamarknaden ExtreamFly. Efter det gick vi upp på backen för jag ville åka Uppsjutet så en av mina kompisar åkte med mig, under hela Uppsjutet skrek hon: Jag hatar dig!! Det upprepade hon flera gånger! Jag sa tack när vi kom ur den. Efter vi hade åkt den så var vi tvugna att gå till samlingsstället. Sen var det bara att sätta sig i den tråkiga bussen igen. Tre timmar tillbaka igen då! Fast hem fick vi kolla på film iallafall. Den första filmen var Nicolas Cage med i, den andra oxå, i den var även John Travolta med i.  Under hela åkturen sov en av mina kompisar och ett tag sov hon på mig! Hon frågade inte ens, även om det inte gjorde något.
Under dan letade jag upp några ledare och då satt dom och åt, gissa vad! MUSSLOR!   Yuäk!
 

Välkommen till min nya blogg!

Hej hopp! Idag, en dag på sommarlovet har jag gjort min blogg!
Just nu sitter jag framför datorn och bloggar fast jag sneglar lite på tvn. Jag är jättetrött för att jag kom hem strax efter halv två i morse. Jag ska gå och äta frukost så ha det BRA!

RSS 2.0