TjugoFörstaDecemberTvåTusenNio

Hallu!
Det blir ett sent inlägg idau för min data e lite konstig... Den får damp ibland, men det var faktiskt första gången sen min pappa blåste ur den så nu var den bra tills något hände, jag ska försöka fixa det imorrn...
Jag har varit med Felle idau och har haft jätteROLIGT heeeeeela dagen och vad vi har skrattat. Vi kollade igenom mina bilder och jag hittade några som jag vill visa, men det får bli efter jag har fixat min CP-data!!

Kramaaaar på er alla!!! <3<3

TjugondeDecemberTvåTusenNio

Idauu så har man varit med Kusinvitamin Sandra. Vi har varit ute i snön och åkt pulka! Jag vet, det är kanske lite barnsligt, men det spelar ingen roll hur gammal man är så det alltid lika kul att vara i snön! Det är min åsikt, men men..  Vi har då åkt lite pulka och slängt oss i snöhögar, jag är uppvuxen med snö så jag är GANSKA van! Sen käkade vi en halv-lunch, ingen riktig lunch men vi fick iaf något i magen. Sen satt vi vid datan en stund och sen hjälpte vi Amanda lite. Snart så ska jag se One Tree Hill, sen käka och sen gå till Sandra och kolla på Coyote Ugly på Kanal5, jag har sett den ett antal gånger men den är superbra!
Jag älskar att det snöar! Det gör inte min pappa.. han HATAR snö! Hur kan man göra det? Aja, det har snöat hela denna dag oxå! UNDERBART!!!!!



Kramaaaar !! <3<3

Shopping! <3

Hallu!
jag kom precis hem från NovaLund. Jag skulle ju handla en jul-aftons-klänning. Tro det eller ej men jag hittde en som var CHOCKROSA! Men den fanns inte i min storlek... Jag hittade dock en annan jättegullig lila klänning som jag ska ha på julafton och på skolavslutningen, om jag inte hittar något annat fint förstås!

Min köpelista:
en lila kläning
en cardigan
ett par svarta leggings
ett par benvärmare

Hoppas att alla har det bra!

Kramaaaar! <3<3

NittondeDecemberTvåTusenNio !

Idauu så vakna man vid halv nio och då läste man lite i "En prinsessas dagbok 8" i nästan en timme. Jag älskar dom böckrna, Mia är så rolig!
Jag skulle hämta tidningen så som jag var klädd när jag kom ner, alltså i pyjamas! och barfota.. SVINKALLT säger jag bara! När jag ko in så hade jag ingen känsel i mina tår! Jag säger bara det: prova INTE detta hemma! Eller jo, ni får något att skratta åt efter åt! xD
Sen så skulle man äta frukost, min mamma & pappa käkade gröt.. Uää! Vi satt och kollade på Skidskytte (skitskytte, haha!) sammtidigt för det var på tvn då.
Sedan klädde jag julgranen, den blev jättefin! Nu ska jag åka till nova och handla något som jag kan ha på mej på julafton, och på nyårsafton, om jag har tur! <3 :)
Jag knäppte några kort på julgranen och snön kolla här bara!














Det kommer även en bild på mig som en tomtenisse!


Kramaaaaar på er alla! <3<3

RSS 2.0