<3<3 !!

HejHej!! <3
Här kommer lite info om den senaste veckan, jag har spelat lite tennismatcher ! <3<3
Fredag 16 okt
Jag spelade tennismatch på kvällen i Svedala mot Emelie Lundström. Det blev 4-6, 6-3, 6-0. Jag vann den och blev jätteglad för jag spelade inte så bra.. :/ Kunde spelat bättre... Hon hade hejjarklack... Det var lite irriterande men hon var från Svedala och vi spelade ii Svedala så det var inte så konstigt. Matchen tog två timmar.

Lördag 17 okt
Jag spelade tennismatch i dag igen. FAst idag var det i Hässleholm och var mot Natalie Norozi. Jag vann den med någonting.. Jag kommer inte ihåg vad.. Där spelade jag ialla fall lite bättre. Den matchen tog ocksåtvå timmar.. Jobbigt :P ;)

Söndag 18 okt
Jag hade match i Hässleholm klockan tio på morgonen, och SUCK, det tar en timme att åka dit så vi var tvungna att åka hemifrån klockan tjugo över åtta.. Så jag var tvungen att gå upp vid sju.. Ingen sovmorgon där inte! :D Men det var kul att spela match, jag spelade mot Pernilla Axeheim och jag vann den <3 =)! Fast jag kommer inte ihåg vad jag vann den matchen med.. Den matchen tog även den ca. två timmar. Det var en semifinal så jag skulle spela finalen klockan två. Den var mot Anna Hermann. Hon var jätteduktig och jag spelade mycket bättre mot henne. Det var ganska lika och jag tror att det blev 6-4, 7-5 till henne.. Jag förlorade och fick en andraplats i turneringen. Den matchen tog även den två timmar!! Sedan bar det iväg hemmåt och jag fick vila nån timma.. Sedan skulle jag spela mot Michelle  Lundström, alltså Emelies storasyster och henne vann jag över med 6-3, 6-0. Den matchen tog i allafall inte två timmar utan bara en och en halv som dom ska så jag hade en adrenalinkick i hela kroppen, jag kände att jag nästan skulle kunna spela en match till Men det räckte.. Jag hade spelat femoch en halv  timme på bara söndagen.. Jag var helt slut!

Kramaar! <3

RSS 2.0