Fjääällen!! <33

Nu sitter jag här och ska blogga en sista gång... Om två timmar går tåget och det blir adjöss skåne!  Sitter och tittar på tv:n lite, det är Båstad tennisen, Wozniacki mot Penetta fast jag tror att Caroline Wozniacki vinner matchen. Jag hejjar på henne.  
Jag ville bara säga hej då till alla och jag kommer sakna er som bor i skåne/staffanstorp!! Jag ska kolla så att jag inte har glömt ngt men jag lovar att jag inte glömmer min mobil så är det ngt så sms:a mig! Jag lovar att jag kommer att svara, men kanske inte direkt, jag är kanske ute och fiskar eller går till en sjö eller ngt sånt.  Jaja, nu ska jag gå så!

Kram på er alla!!


En och en halv dag kvar!!

Det är bara en och en halv dag kvar tills jag ska upp till fjällen med mamma till moffi! Vi ska bo i husvagn och fiska och gå och fiska och gå... Och sen kmr det inte att finnas signal där så det finns varken dator eller tv där uppe. Efter som det inte finns ngn signal så kmr jag inte kunna blogga på två veckor. Stackars mig! Fast det ska bli jätte roligt för jag är där i en vecka och sen bor jag hos min moffi för vi åker hem till honom och där träffar vi hela släkten, eftersom att hela min släkt bor i Gävleborgs län. Alltså ovanför Stockholm. Det ska bli jättekul för jag saknar alla så jävligt mkt!! <3<3

Onsdag!!
Idag var jag med en av mina ABV och vi va hos henne och hoppade studsmatta tills hennes ena bror kom och störde oss. Så då cyklade vi hem till mig och väntade tills min kusin vitamin, när hon kom så cyklade vi till McDonalds och åt lunch där. Sen splittrades vi. Klockan fem blev det tennisträning och jag cyklade dit med kusinvitamin och tränade i 2h. Hela träningen bara flöt på och jag spelade jättebra och det e jäte roligt när man väl spelar.

Torsdag!!
Man kollade på sommarlov 09 och sedan gick man ner och åt frukost. Jag fixade mig och spelade lite wii. Mellan det så packade jag lite eftersom jag åker i morron. Nu sitter jag här och bloggar och undar om kusinen vill gå och serva och slå lite grann, ska nog ringa henne nu. Klockan fem ska jag till teatern och passa en liten flicka för att hennes mamma är med i den.

Kram!!

Födelsedaaag!!

Idag é det kusinens födelsedag!! Grattis till henne!!      ♥    ♥    ♥
Efter frukost åkte vi iväg och spelade golf på Örestads GK. Det är superroligt (om man får i väg bollen, vilket jag får ibland). Jaag slår ungefär 100- 150 meter om jag har tur. Jaja, vi slog lite och sedan åkte vi till Bjärred och köpte mjukglass. MUMS!!   Jag köpte en mjukglass med chokladpulver som strössel. Den var jättegod! Sen åkte vi hem och nu sitter jag här och bloggar och kollar på sport på tv... Pappa sappar lite mellan golf och bilrally eller nåt.. Vet inte riktigt vad det é för ngt. Vi ska gå till kusinen vid tre så ska vi fira henne då.

Här kommer en bild för det var sååå länge sen...


Straaanden!! <3

Hejsan hoppsan! det var ett tag sen jag bloggade men jag har inte orkat eller haft tid.
Igår va jag på stranden i Lomma med två kompisar. Vi badade jättemkt och vi gick ut på piren och badade där. Några killar hoppade från pirkanten och min ena kompis ville prova hon också, och det gjorde hon! Hon hoppade och jag ville verkligen också  hoppa men vågade inte, sicken fegis va! Min andra kompis ville också hoppa men hon vågade inte heller.. Vi är två fegisar! Vi hade jättekul och när vi åkte hem och jag skulle duscha så kan vi säga att jag hade tå trosor på mig! Ett par vita och ett par badbrallor... Så röd var jag! Så när jag skulle sova sen så blev det på mage!   Det sved så in i helskotta! och det svider över hela kroppen än!  Hm... så går det när man inte smörjer in sig! Men när vi var på stranden var det underbart! Varmt i luften och svaaalt i vattnet så det måste vi göra om ngn gång! 

Kram!!

RSS 2.0